Thuis

Shenzhen Lian Da Sponge Product Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6

Shenzhen Lian Da Sponge Product Co., Ltd.

Opgezet in 2002, specialiseert de Technologie Industrieel Co. zich van Shenzhen Lian DA, Ltd, in de ontwikkeling, de productie en de marketing van schuim (met inbegrip van geheugenschuim) producten en andere polymeerproducten op dergelijke gebieden zoals huis, reis, mother&baby zorg, en slimme zorg.


Lian DA heeft de kwaliteitsbewakingscertificatie van ISO9001 en overgegaane BSCI-inspectie verkregen. Het heeft rond 260 werknemers, meer dan 20 gepatenteerde producten, 6 schuimende lijnen van Pu, verscheidene schuim-knipsel machines (met inbegrip van een CNC machine), 70 naaimachines, en 2 halfautomatische verpakkende lijnen.


Met een uitvoerig de dienstsysteem dat R&D, productie, levering en naverkoop de dienst omvat, heeft Lian DA vertrouwen en erkenning wereldwijd voor zijn eminente innovatie, productkwaliteit, en klantenservice bereikt.


Door zich aan zijn waarden van „Geschikt te houden, Behulpzaam, Betrouwbaar, Innovatief, Open, Bedrijvig“, Lian zich DA wijdt aan „het creëren van waarde voor klanten, die dromen van werknemers“ realiseren, en streeft ernaar om zijn visie te bereiken van „het zijn een betrouwbare en respectabele een eeuw oude onderneming met opperst geluk“.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : OEM

Aantal werknemers : 280~300

Jaarlijkse omzet : 5,000,000.00-8,000,000.00

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

2002
Aan het begin van het oprichten van het bedrijf. Lianda is het eerste bedrijf in de industrie om met Alibaba samen te werken, bepaalt een belangrijk bedrijf in de industrie te worden.

2005
Om op de markt te baseren, sloten aan wij ons, bij handen met BASF, Japan Bridgestone, Inoue en andere internationale eminente bedrijven om de doorbraken in nieuwe technologieën en materialen te maken. Vestig vennootschappen met kwaliteitsklanten zoals Samsung, Disney, en Nintendo.

2007
Onze die fabriek naar een nieuwe plaats, uitgebreide productieschaal wordt verplaatst, en vestigde een onderzoek en ontwikkelingscentrum om de klantenvraag verder te ontmoeten.

2010
Om het nieuwe marktmilieu onder ogen te zien, pasten wij onze ontwikkelingsstrategie aan en gaan volledig het huisgebied in.

2012
Deelgenomen aan het Oranje Kamp van Alibaba; bevorder Internet + overzee zaken; de opstelling een professioneel buitenlandse handelsteam en maakt de wereldmarkt op.

2015
Vestigde een ondernemingsontwikkelingsstrategie van „innovatie, merk en kapitaal“ en bereikte belangrijke doorbraken in verkoop, die een de industrieleider worden.

2016
De opstelling een grensoverschrijdend e-commerceteam zoals ali-Uitdrukkelijk, Amazonië, EBAY, en stelt een globale merkstrategie op. En opstelling een nieuw kleinhandelsteam om doorbraken in nieuwe binnenlandse kleinhandelskanalen te bereiken.

2019
Wijzeverbetering; perfect beheer; realiseer interne marketization van het bedrijf; en ondernemingsplatform.
Omhels verandering, omhels de toekomst, Lianda-zijn de mensen op de weg geweest.

bedrijfsdiensten

wij verstrekken klanten met one-stop dienst, van R&D, aan productie, aan levering, en aan de naverkoopdiensten, met strikte kwaliteitscontrole enz.

 

Bedrijfteam

     Ons jong krachtig team is volledig van energie, dromen, concurrentievermogen en innovatie. Wij vereisen discreetness in de werken en perfectie voor elke stap. Wij hebben beslissers die durven om alles ten eerste en krachtige jonge elites te proberen wie hun talenten kunnen volledig tonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Adres: Gebouwen 31-37, Gebied B, Shangcun Yuanshan Ind. Park, Gongming, Shenzhen, China 518106

Factory Adres:Gebouwen 31-37, Gebied B, Shangcun Yuanshan Ind. Park, Gongming, Shenzhen, China 518106